Sommerferietilbud 2021

SOMMERFERIETILBUD 2021 I PYTTEGÅRDENS FERIELEJLIGHEDER

Sommerferietilbud på ledige ferieophold på Bornholm sommerferien 2021

Her ser du en oversigt over de ledige perioder for ferieophold på Bornholm i sommerferien 2021 i Pyttegårdens ferielejligheder med havudsigt og har mulighed for at booke direkte på en nem og enkel måde med få klik. Vi tilbyder dig ferie på Bornholm i uge 26 til uge 31.

Vi har stadig ledige ferieophold som sommerferietilbud i uge 27, uge 28, uge 29, uge 30 og uge 31

Vi har stadig kortere og længere ferieophold på Bornholm i sommerferien 2021 ledige i uge 27, uge 28, uge 29, uge 30 og uge 31, mens vi for længere ferieophold stadig har ledigt i vores ferielejligheder fra uge 32 og frem i tiden. Så du kan stadig finde ledige ophold til ferie på Bornholm i uge 27 til uge 31 og resten af sommeren.

Vælg først din foretrukne ferielejlighed for ferieopholdet i sommerferien 2021

Oversigten viser de ledige perioder for ferieophold på Bornholm i sommerferien 2021 i hver type af ferielejlighed. Ved at klikke på datoerne under ferielejlighederne, kommer du direkte til online booking af lige det ferieophold til sommer, som du foretrækker for ferie på Bornholm sommer 2021. På den måde har vi gjort det nemt for dig at booke direkte med blot et par klik.

 

Hvilken ferielejlighed passer bedst  til jeres ferieophold?

Vil I gerne vide mere om de forskellige typer af ferielejligheder på Pyttegården til jeres ferie på Bornholm sommer 2021, klikker I bare på ferielejlighedens symbol og kommer direkte til en mere uddybende beskrivelse med billeder og plantegning.

Ferieophold på Bornholm udenfor sommerferien

Pyttegårdens ferielejligheder er også supervelegnet til ferieophold udenfor sommerferien, fx forlængede weekendophold, fordi vi har åbent for booking af ferieophold hele året. Du kan læse om vores gode tilbud på ferieophold resten af året på siden med særtilbud fra Pyttegården. Du kan også læse om, hvilke ferielejligheder der er særligt velegnet til ferie i fx. påskeferien, efterårsferien eller vinterferien på Pyttegården på Bornholm.

Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193