Oversigt over ferielejligheder

VELKOMMEN TIL PYTTEGÅRDEN HVOR VI TILBYDER FERIELEJLIGHEDER MED HAVUDSIGT PÅ BORNHOLM

Bo naturskønt i de største ferielejligheder med havudsigt på Bornholm

På Pyttegården finder du store og veludstyrede ferielejligheder med skøn havudsigt på Bornholm og velegnet til alt fra to personer til seks personer. Her er plads til både parret på en romantisk weekend, pensionistferie og den store børnefamilie på sommerferie, påskeferie eller vinterferie.

Ferielejlighederne med havudsigt på Bornholm varierer fra 42 m2, velegnet til ferie for 2 personer, til 94 m2, velegnet for den store familie eller gruppe på ferie sammen

Klik på ferielejlighedens symbol i oversigten og få en nærmere beskrivelse med fotos og plantegninger eller klik på Find priser, tast datoerne for hvornår du gerne vil rejse ind og se prisen for dit ferieophold.

Vores ferielejligheder med havudsigt på Bornholm ligger mellem Gudhjem og Svaneke

Pyttegården ferielejligheder med havudsigt ligger højt med blot 300 m til kysten og er de eneste ferielejligheder midt mellem Gudhjem og Svaneke med flot havudsigt til Østersøen og Christiansø.

Pyttegården ferielejligheder med havudsigt på Bornholm har masser af plads ude som inde

Pyttegårdens 10 meget rummelige og veludstyrede ferielejligheder med havudsigt ligger spredt på en 17.000 m2 stor grund med græsplæner, haver og legeplads omgivet af marker, en ådal og panorama havudsigt. Tulipaner, påskeliljer, morgenfruer, roser og alle vores frugttræer og bærbuske giver farve og sanseoplevelser året rundt.

På Pyttegården vil I opleve et personligt værtskab

Vi er ikke bare ejere af Pyttegården, men det er også vores hjem og her vi har vores hverdag. Vi vil gerne dele glæden ved Pyttegården med vores gæster og deler derfor gerne ud af vores viden og kærlighed til Bornholm.

Lidt ekstra til jeres ophold

Lejlighederne leveres med et startsæt bestående af et viskestykke, en karklud, en toiletrulle, en køkkenrulle, håndsæbe, opvaskemiddel/opvasketabletter og affaldsposer.

Sengelinned og håndklæder

Friskvasket sengelinned og håndklæder kan man leje i sæt. Prisen fremgår af vores bookingsider.

Cykler

“Gudhjem Feriepark” i udkanten af Gudhjem har et stort sortiment af cykler til udlejning.

“Nordbornholms Cykelforretning” udlejer og leverer cyklerne direkte til jeres lejlighed. (Se deres hjemmeside for priser og bestilling, www.nbhc.dk)

Grill

Vi har en gasgrill tilgængelig i et stort fælles terrasseområde ved legepladsen. Traditionel kulgrill kan anvendes i lejlighedernes terrasseområde og findes ved siden af servicerummet, hvor der også er grilludstyr. Alle grill skal altid rengøres efter brug.

Babyer

Vi stiller barneseng og barnestol til rådighed. Dune, pude, liggeunderlag og sengelinned til barneseng kan forudbestilles.

Tag hunden med

Kæledyr er velkomne på Pyttegården i udvalgte ferielejligheder og efter aftale. Dog højst to pr. ferielejlighed. Hunde skal holdes i snor og må kun luftes udenfor Pyttegårdens område. Hundeejere skal selv medbringe mad- og vandskåle og tæpper. Vi har dog skåle og tæpper til at dække møblerne af, til udlån. Det koster ekstra at medbringe kæledyr.

Legeplads

Vores legeplads har en stor trampolin, basketballområde (boldene hænger ved siden af servicerummet), gynger, rutsjebane, vippe og et fodboldområde med to flytbare mål.

Bøger og læsestof

Hver ferielejlighed har et mindre antal bøger til både voksne og børn og på både dansk og engelsk. Vi har også andre bøger, fx guidebøger, som vi gerne udlåner til vores gæster.

Husregler

Der er en kopi af vores husregler i ferielejlighederne.

Inventar

Der er en inventarliste for hver type ferielejlighed i Pyttegårdens velkomstmappe.

Viden og information om Bornholm

Vi har et stort udvalg af bøger, brochurer og kort om Bornholm, som I kan låne i receptionen.

Udstyr

Alle lejlighederne har fladskærms TV og radio/CD afspiller. Køkkenet er fuldt udstyret og har gaskomfur, elektrisk ovn, kaffemaskine, elkedel, køleskab, kogegrej og komplet service. I type B, C og D er der opvaskemaskine og i type C brændeovn. Badeværelserne er med wc, brus og håndvask. Der er rengøringsartikler og støvsuger i alle lejlighederne.

Vask og tørring af tøj

Vi har et servicerum med vaskemaskine, tørretumbler og tørreskab. Der er også fryser, strygejern og -bræt, samt liggestole og kulgrill til fri afbenyttelse.

Plan over Pyttegården ferielejligheder med havudsigt på Bornholm


Plan over ferielejlighed med havudsigt på Bornholm type A


Plan over ferielejlighed med havudsigt på Bornholm type B


Plan over ferielejlighed med havudsigt på Bornholm type C


Plan over ferielejlighed med havudsigt på Bornholm type D


Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193