Pakkerejser til Bornholm

PAKKEREJSE TIL BORNHOLM

Du kan nemt selv pakke rejsen til Bornholm

Er du på udkig efter en pakkerejse til Bornholm?

Leder du efter en pakkerejse til Bornholm? Så er du ikke gået forgæves. Her forklarer vi dig nemlig, hvordan du nemt selv kan sammensætte og booke din rejse til Bornholm.

Pakkerejser består af overnatning og rejse med færgen til og fra Bornholm. Men du kan faktisk nemt og til lige så god en pris selv sammensætte og booke din overnatning og færgebillet. Færgepriserne til Bornholm er sænket meget og der er sjældent nogen fordel i pris ved at booke en pakkerejse. Og både vi her på Pyttegårdens Ferielejligheder og Bornholmslinjen tilbyder nem online booking, hvor du med få klik finder og booker din overnatning og færgebillet.

Vi har derfor lavet en trin for trin guide til dig, men sidder også parat ved telefonen 5648 5680, hvis du får brug for hjælp undervejs:

  1. Trin 1: Tjek vores oversigt over ferielejligheder for at finde den lejlighedstype der passer jer bedst og klik på “Find priser” i oversigten og gå direkte til bookingsiden. Her kan du tjekke, om ferielejligheden er ledig på dine foretrukne datoer.

  2. Trin 2: Når du har fundet en ferielejlighed og et ophold der passer dig, trykker du “Book” og indtaster dine oplysninger. Vi skal kun bruge dit navn, telefonnummer og e-mail – og et depositum.

  3. Trin 3: Nu er du klar til at booke din færgebillet. Gå til Bornholmslinjens hjemmeside og tryk på “Book billet”. Vælg derefter “Retur” som rejse og gå gennem de næste få skridt og tast din udrejsedato.

  4. Trin 4: Vælg din foretrukne afgangstid og billettype til udrejsen og vælg derefter hjemrejsedatoen og din foretrukne afgangstid og billettype til hjemrejsen. Indtast dine oplysninger og betal for billetten.

Nu har du alt, hvad du behøver til din ferie på Bornholm samlet på e-mail – både din overnatning og færgebillet.


Spørgsmål til vores booking guide eller brug for hjælp?

5648 5680

gudhjem@pyttegaarden.dk


 

Hvad skal I opleve på Bornholm?

Nu hvor I har fået jeres ophold og rejse til Bornholm på plads, er det måske tid til at udforske de mange oplevelser, som Bornholm har at byde på. I kan læse om vores anbefalinger til seværdigheder i Pyttegårdens nærområde eller I kan besøge Bornholm.info, hvor der er et væld af nyttige oplysninger om oplevelser på Bornholm.

Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193