Om Pyttegården

Find bornholmsk atmosfære og charme på Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder med havudsigt på Bornholm tilbyder perfekte rammer for familier, store som små og grupper af venner.

Fred og ro med masser af plads til udendørs leg og solbadning på legeplads og plæner, grilludstyr og private områder til afslapning og hygge. Pyttegården byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidens komfort.

Pyttegårdens ferielejligheder

Vi har de mest rummelige ferielejligheder på Bornholm fra 42 – 94m2, alle med fantastisk udsigt udover Østersøen og privat terrasse, balkon eller havestykke med havemøbler. Vores lejligheder egner sig til 2 – 6 personer.

Du finder traditionel bondegårdsstil i det gamle husmandssted med 75m2 lejligheder med to soveværelser (Type C) med bjælkelofter, sprosseruder og brændeovn. I den nye fløj er der 52m2 i stueetagen med et soveværelse og terrasse (Type B), 1. sals gavlendelejligheder på 42m2 med store balkoner og 95m2 med 3 soveværelser i to etager (Type D) for store familier og grupper af venner. For flere detaljer, se under Lejlighedsoverblik.

Pyttegårdens beliggenhed

Pyttegården ligger landligt blot 300 m fra kysten med 4 km til Gudhjem, 10 km til Svaneke og indenfor kort afstand af Brændesgårdshaven, Middelaldercentret, Bornholms Kunstmuseum, Oluf Høst Museet, Østerlars Rundkirke, Almindingen, Paradisbakkerne og meget meget mere.

Pyttegårdens navn

Hvad betyder det sjove navn, Pyttegården? ”Pytte” er høne på bornholmsk og der blev opdrættet kyllinger på gården, inden den blev bygget om til feriecenter. I dag har vi et par får, geder og katte på gården.

Vi byder velkommen på Pyttegården året rundt!

David & Lene

Dine værter, David Hunt  &  Lene Feldthus Andersen

Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193