Forårsferie på Bornholm

Forårsferie på Bornholm

Tag på forårsferie på Bornholm og oplev foråret fra Pyttegårdens ferielejligheder med havudsigt nær Gudhjem

Foråret kommer lidt senere, men er til gengæld overdådigt frodigt på Bornholm. Det kan du opleve ved selvsyn på en forårsferie på Bornholm i Pyttegårdens ferielejligheder med havudsigt, hvor tusindevis af blomsterløg sætter farve på Pyttegården gennem hele foråret.

Hvilken type ferielejlighed passer mon bedst til jer?

Er du i tvivl om hvilken af Pyttegårdens fire forskellige typer ferielejligheder vil passe bedst til jer og jeres familie, så kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over de forskellige valgmuligheder af ferielejligheder på siden med ferielejlighederne. Af oversigten over ferielejligheder kan du se, hvor mange personer den enkelte type ferielejlighed er indrettet til og hvor stor den er. Med et enkelt klik kan du også gå til en mere uddybende beskrivelse af ferielejligheden. Her er der billeder, plantegning og meget mere om faciliteterne og servicen i vores ferielejligheder. Så kan du bedre vurdere hvilken ferielejlighed der er bedst egnet til jeres ferie på Bornholm.

Aktiviteter og oplevelser til jeres forårsferie på Bornholm

Bornholm åbner til påsken og mange af øens attraktioner, restauranter og caféer tager imod deres første gæster.

Vil du have inspiration til din forårsferie på Bornholm som børnefamilie, så kan du læse meget mere her: 10 forårsoplevelser på Bornholm med børn

Rejser I som par på forårsferie på Bornholm, så er der også masser at lave både ude i den skønne natur, hvor farverne tager til eller indendørs på museer, udstillingssteder og spisesteder: Forårsferie på Bornholm hvor tjærligheden gror!

Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193