Grupper

PYTTEGÅRDEN FOR REJSENDE FÆLLESSKABER

Med sine mange kvadratmeter inde som ude er Pyttegården særdeles velegnet til ophold for grupper i et rejsende fællesskab. Uanset om I er en storfamilie med flere generationer, en gruppe af venner, en klub eller en virksomhed, så kan et ophold for grupper her hos os på Pyttegården give jeres fællesskab et boost.

Pyttegårdens gode plads og faciliteter giver jer mulighed for at være sammen i jeres rejsende fællesskab på mange forskellige måder under jeres ophold for grupper. I kan arrangere lege og konkurrencer på de store fællesarealer. I kan lave mad og spise sammen, fx grille eller få mad leveret fra et af Bornholms spændende madkoncepter. Lejlighederne har både store og mindre soveværelser, så det er muligt enten at dele eller få eget værelse under et ophold for grupper. Lejlighederne er fordelt, så I både kan dyrke fællesskabet og trække jer tilbage alene eller i mindre grupper.

Som jeres værter står vi klar til at hjælpe med alt muligt, før og under jeres ophold. Vi kan arrangere fælles morgenmad specielt til jer, formidle kontakt til cykeludlejning fx Nordbornholms Cykelforretning og busselskaber. Vores indgående kendskab til Bornholm kan inspirere jer til spændende aktiviteter og oplevelser. Som tidligere ledere og projektledere kan vi også hjælpe med facilitetering af møder og udvikling.

Vi har et stort netværk og indgående kendskab til Bornholm. Derfor kan vi give jer inspiration til alle mulige interessante oplevelser og aktiviteter. Så brug os endelig i planlægningen af jeres tur til Bornholm. Det kunne være særlige rundvisninger på attraktioner eller virksomheder. Bornholm har et stort og varieret udvalg af videns- og kulturhistoriske institutioner, oplevelsessteder og virksomheder indenfor en lang række brancher. Der er også rig mulighed for at opleve Bornholms særlige geologi og natur under kyndig guidning. Eller få pulsen lidt op med udfordrende aktiviteter i øens skove, klipper eller på havet.

Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193