Galleri

Billeder fra Pyttegården

Se hvad der uanset årstiden møder dig på Pyttegårdens ferielejligheder med havudsigt på Bornholm, eksempler på vores faciliteter og smukke omgivelser samt et udpluk af attraktioner tæt på Pyttegården.

Find flere detaljer om vores ferielejligheder med havudsigt

Vil du undersøge de enkelte typer af ferielejligheder med havudsigt på Pyttegården, kan du finde mere detaljerede beskrivelser, billeder og plantegninger på de enkelte lejlighedssider. Du kan også danne dig et overblik og sammenligne vores ferielejligheder med havudsigt på selve ferielejlighedsoversigten.

Er du klar til at planlægge din ferie?

Så kan du også gå direkte til vores online booking, hvor du ved at vælge dine foretrukne rejsedatoer, får vist alle valgmulighederne og priserne for vores ferielejligheder med havudsigt på Bornholm.

God fornøjelse med planlægningen af din ferie forud for dit besøg på Pyttegårdens ferielejligheder med havudsigt på Bornholm!

Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193