Nyheder

SENESTE NYT FRA PYTTEGÅRDEN

Læs seneste nyt fra Pyttegården lige her. Vi skriver om vores hverdag og årets gang på Pyttegården og Bornholm for at dele lidt af ø-stemningen med dig.

  • COVID-19 / Tryghedstiltag
    STAYING SAFE PÅ PYTTEGÅRDEN Den særlige situation betyder naturligvis, at vi har en række COVID-19 tryghedstiltag og forholdsregler her på Pyttegården og at I som gæster måske har spørgsmål til sikkerheden ved jeres rejse til Bornholm. Vi har prøvet at dække de fleste her. Men I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os på

COVID-19 / Tryghedstiltag

STAYING SAFE PÅ PYTTEGÅRDEN Den særlige situation betyder naturligvis, at vi har en række COVID-19 tryghedstiltag og forholdsregler her på Pyttegården og at I som gæster måske har spørgsmål til sikkerheden ved jeres rejse til Bornholm. Vi har prøvet at

Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193