Sommer yoga på Melsted Strand

SOMMERYOGA PÅ MELSTED STRAND

Fra start juli til slut september på strandengen bag Melsted Strand

Kombinér dejlig morgenyoga med et dyp i havet (hvis du har lyst!)

Pak yogamåtten, dit håndklæde og badetøj og tag en tur til Melsted Strand til en skøn start på dagen med energigivende yoga og et forfriskende dyp i havet fra den dejlige badebro.

Kan du forestille dig en bedre start på dagen, hvor du bliver klar i hoved og krop til dagens oplevelser på Bornholm?

Pris 85 kr., som du betaler via MobilePay 42365680 eller kontant.

Hvordan foregår sommeryoga på Melsted Strand?


Morgenyoga på Melsted Strand starter kl. 8.30 på mandage og onsdage i hele juli, august og september måned og varer en time (se også begivenheder på Facebook).

Prisen er 85 kr., som du betaler via MobilePay til 42365680 eller kontant. Skriv gerne på SMS dagen før, hvis du har brug for at låne en yogamåtte (der er et begrænset antal måtter til udlån). Du kan også købe klippekort til 4XYoga for 300 kr.

Vi mødes ved det smukke egetræ på strandengen, Mamrelund, ved Melsted Strand. Kom lidt før, så du kan være på plads på måtten kl. 8.30, hvor yogaen starter. Jeg har et begrænset antal måtter til udlån, så tag endelig din egen med. Skal vi bruge andet udstyr til morgenens yoga som klodser, bælter eller træningselastikker tager jeg det med.

Du kan parkere og komme til stranden to forskellige steder: Ved Bækken i Melsted, hvor strandens toiletter ligger og ved en lille parkeringsplads der ligger lige op til Melstedvej.

Se her, hvornår du kan komme til morgenyoga på Melsted Strand

Lenes egen yogarejse:

Jeg har dyrket yoga i mange år. Som et modspil til stillesiddende arbejde og computertunge skuldre. Men også til mere fysisk krævende ting som havearbejde og rengøring eller anden motion. Jeg bruger også yoga til afspænding med åndedrætsøvelser og let meditation.

Glæden ved yoga og alt det gode, den kan give os, vil jeg gerne dele med andre. Derfor valgte jeg at uddanne mig til yogainstruktør og blev certificeret yogalærer d. 18. juni 2021. Jeg er uddannet i alignment yoga, en variant af Hatha yoga, hos Louise Fjendbo Jørgensen, der driver yogastudiet Yogaliving på Frederiksberg. Jeg har suppleret med yogaanatomi hos fysioterapeut Sofia Josefine Rosenstand fra Roterapi

Alignment yoga er yoga, baseret på kroppens naturlige bevægelser, anatomi og biomekanik og forebygger derfor skader og er en meget sikker form for yoga der kan tilpasses til alle. Der ingen passive stræk eller akavede stillinger, men mobiliserede led, godt støttet af aktiverede muskler. Det opbygger mobilitet og styrke på en og samme tid.

 

Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193