Betingelser

Pyttegårdens generelle betingelser

Tjek ind / Tjek ud

15:00

10:00

Afbestillingsregler:

Ved annullering tidligere end 30 dage før ankomst

Du kan afbestille din booking og vil få refunderet dit depositum fratrukket et administrationsgebyr på 3%.

Ved annullering mellem 29 og 15 dage før ankomstdato

50% af bookingen skal betales.

Ved annullering senere end 15 dage før ankomst

Det fulde beløb skal betales.

Salgsbetingelser

Priser og betaling

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkluderer moms. Der opkræves et depositum på 50% ved booking. Den sidste rate betales senest 15 dage før ankomst og hæves enten på kreditkort oplyst ved booking eller bankoverførsel baseret på faktura. Foretages booking indenfor 15 dage før ankomst opkræves det fulde beløb ved booking. Betaling af depositum ved booking on-line betales med et af de accepterede kreditkort via en sikker krypteret metode på betalingssiden.

Afbestillingsforsikring

Din booking inkluderer ikke afbestillingsforsikring. Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring som del af din familieforsikring eller gennem et kreditkort, kan du overveje selv at købe en rejseforsikring.

Husregler

Vi følger skandinavisk kutyme ved leje af sommerhus og ferielejlighed. Dvs. at ferielejligheden er rengjort før dit besøg og rengøres efter din afrejse. Den daglige rengøring står man selv for og ferielejligheden forventes afleveret i pæn og ryddelig stand. Service osv. skal være vasket op og sat på plads. Møbler, dyner, puder og tæpper skal sættes tilbage på plads og lejet sengelinned skal tages af sengene. Som lejere af vores ferielejligheder er I ansvarlige for alt inventar under jeres ophold hos os. Skader eller mangler skal I hurtigst muligt gøre os opmærksomme på, så vi kan reparere eller erstatte det manglende.

Ankomst og afrejse

Vi beder jer informere os om jeres forventede ankomsttid på mail eller telefon, så vi kan være sikre på at være her for at tage godt imod jer. Tjek ind er fra kl. 15 og tjek ud er senest kl. 10. Vi har gratis parkering på området. Når I ankommer, viser vi som værter jer godt på plads i lejligheden og udleverer nøglen til jer. Det er muligt at få udleveret en nøgle mere mod et depositum på DKK 200. Mistede nøgler erstattes med samme beløb.

Sengelinned og håndklæder

I er velkomne til selv at medbringe sengelinned og håndklæder. Men I kan også leje det hos os. Vær venligst opmærksom på, at vi ikke tillader brug af soveposer, hverken til voksne eller børn.

Registrering og brug af personlige oplysninger

Dine kontaktoplysninger er fortrolige og videregives ikke til andre. Vi må dog gerne benytte dine kontaktoplysninger til markedsføring af relevante tilbud og ydelser via e-mail og sms. Du har til enhver tid mulighed for at fravælge at modtage informationer fra os. Det kan ske via mail til gudhjem@pyttegaarden.dk. Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres, før de sendes over internettet.

Forbehold

Vi gør, hvad vi kan for at give jer en god ferieoplevelse. Der kan dog være hændelser, som vi ikke har indflydelse på og i disse tilfælde er vi fritaget for ansvar og der kan ikke gøres erstatningskrav gældende mod os. Det gælder fx force majeure, strejker, forsinkelser, epidemiske sygdomstilfælde eller lign.

Særlige forhold

COVID-19 / Tryghedstiltag

Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193