Sommerferietilbud 2024

SOMMERFERIETILBUD 2024 I PYTTEGÅRDENS FERIELEJLIGHEDER

Sommerferietilbud på ledige ferieophold på Bornholm i sommeren 2024

Her ser du en oversigt over de ledige perioder for ferieophold på Bornholm i sommerferien 2024 i Pyttegårdens ferielejligheder med havudsigt. Du har mulighed for at booke direkte på en nem og enkel måde med få klik. Vi tilbyder dig ferie på Bornholm i sommerferien 2024.

Vælg først din foretrukne ferielejlighedstype for ferieopholdet i sommerferien 2024

Oversigten viser de ledige perioder for ferieophold på Bornholm i sommerferien 2024 i hver type ferielejlighed. Ved at klikke på datoerne under ferielejlighederne, kommer du direkte til online booking af det ferieophold i sommerferien, som du foretrækker for din ferie på Bornholm. Vi gjort det nemt for dig at booke med blot et par klik.

Ferielejlighed type B på Pyttegården

(min. 2 nætter)
(min. 2 nætter)
 

 

 

 

Hvilken ferielejlighed passer bedst  til jeres ferieophold?

Vil I gerne vide mere om de forskellige typer af ferielejligheder på Pyttegården til jeres ferie på Bornholm sommer 2024, klikker I bare på ferielejlighedens symbol og kommer direkte til en mere uddybende beskrivelse med billeder og plantegning.

Ferieophold på Bornholm udenfor sommerferien

Pyttegårdens ferielejligheder er også supervelegnet til ferieophold udenfor sommerferien, fx forlængede weekendophold, fordi vi har åbent for booking af ferieophold hele året. Du kan læse om vores gode tilbud på ferieophold resten af året på siden med særtilbud fra Pyttegården. Du kan også læse om, hvilke ferielejligheder der er særligt velegnet til ferie i fx. påskeferien, Kr. Himmelfartsferien, pinsen og efterårsferien eller vinterferien på Pyttegården på Bornholm.

Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193