Retreat med yoga og vandring i Bornholms natur

 Retreat på Bornholm nær Gudhjem med yoga og vandring i Bornholms natur

 3 dages yoga og vandre retreat på Bornholm i Pyttegårdens ferielejligheder med havudsigt nær Gudhjem fra d. 16. til 18. februar 2024

Oplev Bornholms klippelandskaber og natur gennem yoga og vandring på et weekendophold og retreat på Pyttegården med havudsigt nær Gudhjem

 Tag en pause væk fra hverdagen i Bornholms smukke natur på et weekend yoga og vandre retreat i et hyggeligt fællesskab og dejlige rammer i Pyttegårdens ferielejligheder med havudsigt nær Gudhjem.

 Pyttegården, som er rammen for dit yoga og vandre retreat på Bornholm ligger med skøn 180º havudsigt blot 300 m fra klippekysten på den nordøstlige del af Bornholm, kun 4 km fra Gudhjem.

Hvad vil du opleve på weekendens yoga og vandre retreat på Bornholm?

Din ankomst

Du ankommer til dit weekendophold med yoga og vandring på Bornholm om fredagen og bliver hentet ved færgen eller lufthavnen, hvorefter vi kører til Pyttegården. Her får du mulighed for lige at tjekke ind og komme på plads, inden vi sammen spiser en varm, nærende suppe med brød til. Derefter slutter vi den første aften på dit weekend retreat på Bornholm af med yoga nidra (=yoga søvn), så vi alle kan sove godt og være udhvilede til morgendagens oplevelser. Yoga nidra bringer dig i en tilstand af dyb hvile gennem åndedrætsøvelser og kropscanning.

Lørdag

Lørdagen på dit weekend yoga og vandre retreat starter du med energigivende morgen yoga der forbereder din krop til den lange gåtur i Bornholms natur. Vi laver øvelser der åbner op, så vi bedre kan ånde og få ilt til kroppen, bevæge hofterne frit under gang og holde balancen under vores vandring i Bornholms variererede terræn.

Efter morgenmaden, som du anretter og spiser i fællesskab med de andre deltagere på weekendens yoga og vandre retreat, tager vi afsted på en ca. 11 km. lang vandretur i Bornholms smukke og særegne natur. Vi oplever klipper, højlyng, skovsøer, løvskov og meget mere. Måske vi får hilst på et par køer eller får derude. Undervejs på turen i Bornholms natur har vi frokostpause, hvor vi spiser vores medbragte mad.

Vandreturen i Bornholms klippelandskab slutter vi af med havbad og sauna for dem der har lyst. Er der tid eller vil du ikke bade og i sauna, kan du gå på den hyggelige café, Dideriks Veranda i Sandvig.

Tilbage på Pyttegården får du lidt tid til dig selv, inden vi sammen tager på den lokale restaurant, Provianten i Gudhjem og spiser en fælles middag. Alt afhængig af lyst og interesse kan du slutte den sidste aften på dit yoga og vandre retreat på Bornholm af hjemme på Pyttegården i en hyggestund med de andre over en kop te, kaffe, et glas vin eller en øl. Der vil også være mulighed for fodbad.

Søndag

Søndag morgen på weekendens yoga og vandre retreat starter du igen med yoga. For at strække dine muskler godt ud efter gårsdagens vandretur i Bornholms natur og få en god afspænding.

Efter den fælles morgenmad går vi en tur i Pyttegårdens kystlandskab, inden vi pakker sammen til afrejse og du vender hjem, klar i krop og sind til en ny uge efter weekendens retreat med yoga og vandring på Bornholm.

Hvordan bor du under weekendens yoga og vandre retreat på Bornholm?

Pyttegårdens ferielejligheder

Pyttegården er et lille hyggeligt feriested med ferielejligheder med skøn 180º frontal havudsigt over Østersøen nær Gudhjem. Her bliver du under dit yoga og vandre retreat indkvarteret i eneværelse i en ferielejlighed, som du deler med 1 eller 2 andre. I ferielejligheden er der stue, fuldt udstyret køkken og et badeværelse. I vintermånederne gør vi det ekstra hyggeligt med ild i brændeovnen.

Pyttegården ligger blot 300 m fra den skærgårdslignende nordøstkyst af Bornholm i det lille fiskerleje Saltuna mellem Gudhjem og Svaneke. Fra ferielejlighedens stue kan du opleve solopgangen og er himlen skyfri, sover du under en mørk stjernebestrøet nattehimmel eller i måneskin. Og i stilhed. Du hører højst havet eller vinden i træerne.

Yogarummet

Det lille intime rum til yogaen på dit yoga retreat vender direkte ud mod havet og her vi mødes morgen og aften til yoga der hver gang er tilpasset tidspunktet på dagen og dagens aktiviteter. Her er alt udstyr, du får behov for. Så med mindre du foretrækker din egen yogamåtte, kan du rejse let og lade den blive derhjemme. I det lune forår og forsommer flytter yogaen udenfor i Pyttegårdens dejlige haver, måske på terrassen ned mod havet.

Weekendens fællesskab

Din pause fra hverdagen på retreat med yoga og vandring i Bornholms natur sker i et hyggeligt fællesskab på 4 til 8 personer i Pyttegårdens dejlige rammer og omgivelser. Derfor tilbereder vi og spiser en nærende morgenmad med friske æg fra vores høns, sammen i en af ferielejlighederne. Du forbereder også selv din madpakke til lørdagens lange vandretur i Bornholms natur og klippelandskab og hvis du vil have en med til rejsen hjem.

Der ligger sengelinned og håndklæder klar til dig på dit værelse, som du selv lægger på og tager af.

God plads ude og inde på Pyttegården

Pyttegården er rummelig – på alle måder – så her er plads både ude og inde til enhver. Du vil altid kunne finde et hjørne for dig selv under dit retreat på Bornholm, men også masser af rum til og mulighed for fællesskab med andre.

Du kan også nemt på egen hånd, mens du er på Pyttegårdens weekend retreat, tage ned til kystens stenstrand og strandenge eller gå en tur rundt på Pyttegårdens store grund, fx hilse på får og høns.

Vi holder meget af det område, som vi bor i og derfor er det også her, vi spiser ude under dit weekendophold med yoga og vandring. På den lokale restaurant, Provianten, som vi har valgt til fællesmiddagen, får vi alle serveret det samme, men naturligvis med mulighed for at vælge vegetarisk – og drikke et godt glas vin til.

Dit program

Pris 2.750 kr.

Inkluderer:

 • – 2 nætter i eneværelse
 • – 3 gange yoga
 • – Ca. 15 km vandreture fordelt på to dage
 • – 1 aftensmåltid med suppe med brød
 • – 1 fælles middag på lokal restaurant
 • – 2x morgenmad
 • – kaffe, te, juice
 • – mulighed for at lave madpakke
 • – transport lokalt på Bornholm
 • – transport til/fra færge eller fly til faste tider

Prisen inkluderer ikke:

 • – transport til og fra Bornholm
 • – vin eller øl på restaurant og Pyttegården
 • – gæstebillet til sauna
 • – ekstra mad bestilt på restaurant
 • – cafébesøg
 • – mad og drikke på Bornholms Julemarked

Du kan tilkøbe:

 • – ekstra nætter før eller efter weekendopholdet
 • – yoga i forbindelse med en forlængelse

Pyttegården har yogaudstyr

Så du behøver kun at medbringe dit eget, hvis du foretrækker din egen yogamåtte osv.

Din tilmelding til retreat på Bornholm med yoga og vandring

Udfyld formularen med dine foretrukne rejsedatoer, dit navn, e-mail, mobilnummer og hvorvidt du foretrækker vegetarisk kost. Du kan også tilføje andet, som du synes, vi bør vide (fx hvis du ønsker at forlænge dit ophold).

Efter tilmelding modtager du en bekræftelse med nyttige praktiske oplysninger, bestillingsseddel til morgenmad og information om betaling og frister. Betalingen deles i to rater, når du tilmelder dig mere end 1 måned før retreatets dato.

Din tilmelding kan ikke ændres eller annulleres, når der er mindre end 18 dage til ankomstdagen.

Weekend retreat på Bornholm med yoga og vandring i Bornholms natur gennemføres ved mindst 3 tilmeldte. Du får besked 18 dage før startdatoen om retreat opholdet gennemføres.

Dine indbetalinger refunderes fuldt ud i tilfælde af aflysning pga. for få tilmeldte. Pyttegården er til gengæld ikke ansvarlig i tilfælde af force majeure som aflysning af færge, fly eller udefrakommende rejserestriktioner.

Retreat datoer vinter 2024:

16. – 18. februar 2024

Oplever du problemer med at tilmelde dig, så skriv til gudhjem@pyttegaarden.dk eller ring på 5648 5680.


     Vi ankom til Pyttegården, hvor vi fik en varm velkomst og blød landing med lun suppe, ild i pejsen og søvnfremmende aftenyoga. Weekenden bød på rolig yoga, vidunderlig vandring i den bornholmske vinternatur, havbad og sauna og dejlig mad med lokale råvarer. Pyttegården var en smuk ramme for en weekend med plads til ro og stilhed samt fællesskab og gode snakke med andre fine mennesker, som alle glædes ved bevægelse, yoga, fællesskab, og den helt særlige bornholmske natur.
  En weekend, hvor jeg følte mig velkommen og holdt og næret

  Jeg befandt mig i en slags boble af velvære, hvor jeg hurtigt glemte hverdagens larm. Kombinationen af vandring og yoga i naturens rum giver sjælen ro og tid til fordybelse.
  Jeg følte, at der blev taget hånd om mig fra start til slut.
  Jeg blev overrasket over, at jeg som bosiddende blot få km fra Pyttegården, kunne lukke hverdagen ude og føle, at jeg var i en anden verden, fyldt med ro og tid til eftertænksomhed. Efter opholdet vender man tilbage til hverdagen med ro i sjælen og ny energi.


  Hvordan kommer du til og fra Bornholm til dit retreat på Pyttegården nær Gudhjem?

  Du kan rejse til Bornholm med egen bil med Bornholmslinjen eller med bus fra Københavns Hovedbanegård eller Lufhavn med Bornholmerbussen, når du skal på retreat på Bornholm med yoga og vandring. Der er også flere daglige flyafgange til og fra Bornholms med DAT, som kan bringe dig frem og tilbage til dit retreat på Bornholm.

  Kommer du uden bil med bus eller fly, henter vi dig ved færgeterminalen til ankomsten kl. 17.50 eller i lufthavnen kl. 17. Vil du gerne ankomme til Bornholm tidligere og kommer uden egen bil, kan du tage til Pyttegården med bus (www.bat.dk) eller taxa (www.dantaxi.dk). Du kan tjekke ind fra kl. 16.

  Vi anbefaler, at du afventer besked fra os (som du får 3 uger før ankomstdagen) om retreatet på Bornholm med yoga og vandring gennemføres, før du booker din rejse til Bornholm, da flere billettyper ikke kan annulleres eller refunderes.

  Et retreat på Pyttegården med yoga og vandring i Bornholms natur er for alle

  Blot du kan lide at bevæge dig, især udendørs i det fri og er grundlæggende sund i krop og sind!

  Pyttegården er ikke bare rummelig i fysisk forstand, men også menneskeligt. Alle kan have behov for en pause fra hverdagen og vi vil gerne være tilgængelig for mange forskellige mennesker. Men for, at du og de andre deltagere får det fulde udbytte af weekendens retreat på Bornholm, forventer vi, at du er sund i krop og sind og glad for og vant til at bevæge dig. Alle yoga øvelser kan tilpasses til niveau og fysisk formåen. Du skal bare have et åbent sind og tage i mod, alt det gode, yoga bibringer.

  Hvis du er i tvivl om et retreat med yoga og vandring i Bornholms natur er noget for dig eller har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig på 5648 5680.

  Jeg glæder mig til at tale med dig.

  Kærlige hilsner

  Lene Feldthus Andersen

  Yogainstruktør og KRON®-certificeret rejselederMSc Aquatic Science, MSc Technology & PolicyMini MBA

  Om Pyttegården

  Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

  Mere info

  Tjek priser

  På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

  Tjek priser

  Betingelser

  Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

  Læs

  Her finder du os

  Pyttegården
  Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
  Telefon (+45) 5648 5680
  Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
  GPS : 55.177494,15.011193