Tilmelding til weekendophold med yoga og vandring i Bornholms natur

Tilmelding til weekendophold med yoga og vandring

Retreat datoer åbne for tilmelding vinter 2023-24:

7. – 10. december 2023 (DKK 3.295 inkluderer Bornholms Julemarked)

19. – 21. januar 2024 (DKK 2.750)

16. – 18. februar 2024 (DKK 2.750)

Udfyld formularen med din foretrukne rejsedato, dit navn, e-mail, mobilnummer og hvorvidt du foretrækker vegetarisk kost. Du kan også tilføje andet, som du synes, vi bør vide (fx hvis du vil forlænge dit ophold).

Efter tilmelding modtager du en bekræftelse med nyttige praktiske oplysninger og information om betaling og frister. Betalingen opdeles i to rater, når du tilmelder dig mere end 1 måned før retreatets dato.


   


  Betingelser og betaling:

  Din tilmelding kan ikke ændres eller annulleres, når der er mindre end 3 uger til ankomstdagen.

  Din betaling opdeles i to rater på hver 50% af retreatets pris, når du tilmelder dig mindst 1 måned før datoen for retreatet. Tilmelder du dig mindre end 1 måned før datoen for retreatet, betaler det fulde beløb på en gang.

  Weekend retreat på Bornholm med yoga og vandring i Bornholms natur gennemføres ved mindst 4 tilmeldte. Du får besked 3 uger før startdatoen om hvorvidt retreat opholdet gennemføres.

  Dine indbetalinger refunderes fuldt ud i tilfælde af aflysning pga. for få tilmeldte. Pyttegården er til gengæld ikke ansvarlig i tilfælde af force majeure som aflysning af færge, fly eller udefrakommende rejserestriktioner.

  Hvad siger andre om weekendophold med yoga og vandring?

  Vi ankom til Pyttegården, hvor vi fik en varm velkomst og blød landing med lun suppe, ild i pejsen og søvnfremmende aftenyoga. Weekenden bød på rolig yoga, vidunderlig vandring i den bornholmske vinternatur, havbad og sauna og dejlig mad med lokale råvarer. Pyttegården var en smuk ramme for en weekend med plads til ro og stilhed samt fællesskab og gode snakke med andre fine mennesker, som alle glædes ved bevægelse, yoga, fællesskab, og den helt særlige bornholmske natur.
  En weekend, hvor jeg følte mig velkommen og holdt og næret

  Jeg befandt mig i en slags boble af velvære, hvor jeg hurtigt glemte hverdagens larm. Kombinationen af vandring og yoga i naturens rum giver sjælen ro og tid til fordybelse.
  Jeg følte, at der blev taget hånd om mig fra start til slut.
  Jeg blev overrasket over, at jeg som bosiddende blot få km fra Pyttegården, kunne lukke hverdagen ude og føle, at jeg var i en anden verden, fyldt med ro og tid til eftertænksomhed. Efter opholdet vender man tilbage til hverdagen med ro i sjælen og ny energi. 


   

  Om Pyttegården

  Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

  Mere info

  Tjek priser

  På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

  Tjek priser

  Betingelser

  Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

  Læs

  Her finder du os

  Pyttegården
  Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
  Telefon (+45) 5648 5680
  Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
  GPS : 55.177494,15.011193