Yoga med Lene


YOGA MED LENE PÅ PYTTEGÅRDEN

Yoga for hele familien


Nu kan I også dyrke yoga på jeres ferie på Pyttegården

Du og din familie kan være med, når Lene til sommer laver morgenyoga udenfor i Pyttegårdens smukke, grønne have. Uanset om du jævnligt dyrker yoga derhjemme eller aldrig har prøvet det før, kan du og din familie være med. Sommeryoga på Pyttegården er nemlig for alle uanset forudsætninger. Der bliver yoga i det fri for både familier, hvor børn og voksne deltager sammen, og for voksne og store teenagere som enkeltpersoner.

Vær sammen som familie til familieyoga på plænen

I kan starte dagen som familie med sjov leg og bevægelse under åben himmel og inspireret af yogaen. Alt, hvad I behøver at gøre, er at tage hinanden i hånden, træde ud af døren – måske tilmed stadig i pyjamassen – og lade Lene styre jer gennem fælles leg og øvelser på græsset. Sammen afprøver vi kroppen, sanserne og vores nærvær. Vi kommer nok også til at grine lidt! Kan I forestille jer en bedre start på feriedagen? En start, hvor I bliver klar i både krop og hoved til alle de oplevelser der ligger og venter på jer ude på Bornholm.

Der er også sommeryoga for aktive voksne

Du kan også komme alene til yoga for aktive voksne (hvor store teenagere også er velkomne!). Du kommer sikkert til at gå meget på din ferie. Måske skal du også cykle lidt mere end i hverdagen. Eller du føjer ekstra kilometer til løberutinen i ferien.  Måske du også vil bruge ferien til at prøve kræfter med nye fysiske aktiviteter som klatring, MTB, surfing eller kajakroning. Det kan alt sammen give ømme muskler og spændinger i dele af kroppen, som du ikke bruger så meget i hverdagen. Eller måske trænger du bare til at få rystet kontoret og arbejdet ud af både kroppen og hovedet. Yoga med Lene kan give dig ikke bare en god start på en aktiv ferie, men også selvomsorg undervejs i den.

Hvordan foregår sommeryoga under ferien på Pyttegården?

Sommeryogaen finder sted fra kl. 8 – 9 om morgenen. På skiftende dage er yogaen for familier, hvor børn og voksne laver yoga og leger sammen, eller for individuelle voksne og store teenagere. Man melder sig til senest aftenen før og møder så blot op i afslappet tøj. På kølige dage er det en god idé med lag-på-lag tøj. Tilmelding til morgenyoga er bindende og man betaler pr. gang. Man kan også købe adgang til alle ugens yogatimer med rabat. Betaling er med kontanter, MobilePay eller kreditkort. Pyttegården stiller et begrænset antal yogamåtter og udstyr til rådighed hver yogatime efter først til mølle-princippet. Har man sin egen yoga- eller træningsmåtte derhjemme, er det en god idé at tage den med på ferien til Pyttegården.

Lenes egen yogarejse

Lene har selv dyrket yoga i mange år. Som et godt modspil til stillesiddende arbejde, computertunge skuldre og mental træthed. Men også til mere fysisk krævende ting som havearbejde og rengøring eller anden motion. Lene har også brugt yogaen til afspænding med åndedrætsøvelser og let meditation. Glæden ved yoga og alt det gode, som den kan give os, vil Lene gerne dele med andre. Derfor valgte hun at uddanne sig til yogainstruktør henover efterår og vinter 2020 og blev certificeret yogalærer d. 18. juni 2021. Lene er uddannet i en form for yoga, der hedder alignment yoga, hos Louise Fjendbo Jørgensen, der driver yogastudiet Yogaliving på Frederiksberg. Alignment yoga er yoga, baseret på kroppens naturlige bevægelser, anatomi og biomekanik og forebygger derfor skader. Her er der ingen passive stræk eller akavede stillinger, men til gengæld mobiliserede led, godt støttet af aktiverede muskler.


Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193