Ledige ferieophold sommer 2021

Vi har stadig kortere og længere ferieophold ledige i vores ferielejligheder med havudsigt nær Gudhjem i sommerferien 2021.

Sommerferietilbud 2021 finder du for hver type ferielejlighed en oversigt over ledige ferieophold. Vi har også gjort det nemt for dig at booke de ledige ferieophold for sommer 2021 med blot et par klik.

Vælg blot det ophold på oversigten, som du foretrækker. Klik og du kommer direkte til vores online booking, hvor du trykker Book Now og indtaster dine kontaktoplysninger. Det er det hele!

Er du i tvivl om hvilken type ferielejlighed med havudsigt som passer bedst til jer?

Så tager du bare et kig forbi vores ferielejlighedsbeskrivelser. Her finder du både beskrivelse, billeder og plantegning af ferielejlighederne der kan huse fra 2 til 6 personer på 42 til 94 kvadratmeter. Alle ferielejlighederne har havudsigt fra de private terrasser, haver og balkoner.

Vil du heller rejse på et andet tidspunkt

Er der et andet tidspunkt end de ledige ferieophold sommer 2021, som du foretrækker at rejse på, kan du også tage et kig på vores aktuelle tilbud på ferieophold i vores ferielejligheder med havudsigt nær Gudhjem. Eller du kan gå til vores online booking og søge helt frit efter ferieophold på jeres foretrukne rejsedatoer og få vist valgmulighederne mellem vores ferielejligheder med havudsigt nær Gudhjem.

Skriv et svar

Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193