Sensommer ferietilbud 2022

SENSOMMER FERIETILBUD 2022 I PYTTEGÅRDENS FERIELEJLIGHEDER

Sensommer ferietilbud på ledige ferieophold på Bornholm sensommeren 2022

Her ser du en oversigt over de ledige perioder for ferieophold på Bornholm i sensommeren 2022 i Pyttegårdens ferielejligheder med havudsigt. Du har mulighed for at booke direkte på en nem og enkel måde med få klik. Vi tilbyder dig ferie på Bornholm fra uge 32.

Vi har stadig ledige ferieophold som sensommerferietilbud startende fra uge 32 og langt ind i september måned

Vi har stadig kortere og længere ferieophold på Bornholm i sensommeren 2022 ledige fra uge 32 og langt ind i september måned. Så du kan stadig finde ledige ophold til ferie på Bornholm fra uge 32 og resten af sensommeren.

Vælg først din foretrukne ferielejlighedstype for ferieopholdet i sensommeren 2022

Oversigten viser de ledige perioder for ferieophold på Bornholm i sensommeren 2022 i hver type ferielejlighed. Ved at klikke på datoerne under ferielejlighederne, kommer du direkte til online booking af det ferieophold i sensommeren, som du foretrækker for ferie på Bornholm sensommeren 2022. Vi gjort det nemt for dig at booke med blot et par klik.

Ferielejlighed type C på Pyttegården

min. 3 nætter

 

 

Hvilken ferielejlighed passer bedst  til jeres ferieophold?

Vil I gerne vide mere om de forskellige typer af ferielejligheder på Pyttegården til jeres ferie på Bornholm sommer 2022, klikker I bare på ferielejlighedens symbol og kommer direkte til en mere uddybende beskrivelse med billeder og plantegning.

Ferieophold på Bornholm udenfor sommerferien

Pyttegårdens ferielejligheder er også supervelegnet til ferieophold udenfor sommeren og sensommeren, fx forlængede weekendophold, fordi vi har åbent for booking af ferieophold hele året. Du kan læse om vores gode tilbud på ferieophold resten af året på siden med særtilbud fra Pyttegården. Du kan også læse om, hvilke ferielejligheder der er særligt velegnet til ferie i fx. påskeferien, efterårsferien eller vinterferien på Pyttegården på Bornholm.

Om Pyttegården

Pyttegården ferielejligheder byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidig komfort.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen hele året. Du kan se, hvad et ferieophold koster, ved at søge på dine ønskedatoer i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193