Sommerferietilbud 2020

SOMMERFERIETILBUD 2020 I PYTTEGÅRDENS FERIELEJLIGHEDER

Sommerferietilbud på ledige ferieophold på Bornholm sommerferien 2020

Her ser du en oversigt over de ledige perioder for ferieophold på Bornholm i sommerferien 2020 i Pyttegårdens ferielejligheder med havudsigt og har mulighed for at booke direkte på en nem og enkel måde med få klik. Vi tilbyder dig ferie på Bornholm i uge 28 til uge 31.

Vi har stadig ledige ferieophold som sommerferietilbud i uge 28, uge 29, uge 30 og uge 31

Vi har stadig kortere ferieophold på Bornholm i sommerferien 2020 ledige i uge 28, uge 29, uge 30 og uge 31, mens vi for længere ferieophold stadig har ledigt i vores ferielejligheder både før uge 28 og fra uge 32 og frem i tiden. Så du kan stadig finde ledige ophold til ferie på Bornholm i uge 28 til uge 31 og resten af sommeren.

Vælg først din foretrukne ferielejlighed for ferieopholdet i sommerferien 2020

Oversigten viser de ledige perioder for ferieophold på Bornholm i sommerferien 2020 i hver type af ferielejlighed. Ved at klikke på datoerne under ferielejlighederne, kommer du direkte til online booking af lige det ferieophold til sommer, som du foretrækker for ferie på Bornholm sommer 2020. På den måde har vi gjort det nemt for dig at booke direkte med blot et par klik.

Hvilken ferielejlighed passer bedst  til jeres ferieophold?

Vil I gerne vide mere om de forskellige typer af ferielejligheder på Pyttegården til jeres ferie på Bornholm sommer 2020, klikker I bare på ferielejlighedens symbol og kommer direkte til en mere uddybende beskrivelse med billeder og plantegning.

Ferieophold på Bornholm udenfor sommerferien

Pyttegårdens ferielejligheder er også supervelegnet til ferieophold udenfor sommerferien, fx forlængede weekendophold, fordi vi har åbent for booking af ferieophold hele året. Du kan læse om vores gode tilbud på ferieophold resten af året på siden med særtilbud fra Pyttegården. Du kan også læse om, hvilke ferielejligheder der er særligt velegnet til ferie i fx. påskeferien, efterårsferien eller vinterferien på Pyttegården på Bornholm.

Om Pyttegården

Pyttegården byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidens komfort. Pytte” er høne på bornholmsk og der blev opdrættet kyllinger på gården, inden den blev bygget om til feriecenter.

Mere info

Tjek priser

På Pyttegården ferielejligheder byder vi velkommen til gæster hele året. Du kan se, hvad et ferieophold når som helst på året koster, ved at taste dine ønskedatoer ind i vores online booking.

Tjek priser

Betingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betaling, afbestilling og andre vigtige oplysninger om dit ferieophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193