Standardbetingelser

Pyttegårdens standardbetingelser

Priser og betaling

Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) inklusive moms.

Depositum på 50% opkræves umiddelbart efter booking. Restbetalingen finder sted senest 15 dage før opholdet. 

Finder opholdet sted mindre end 15 dage efter booking, opkræves det fulde beløb umiddelbart efter booking. 

Betaling foregår med betalingskort via et tilsendt betalingslink – de understøttede korttyper fremgår af de viste kortlogoer. Betalingskort kan være er pålagt et gebyr – størrelsen vil fremgå ved valg af korttype. 

Efter betaling bliver din browser viderestillet til en kvittering, hvor oplysningerne i forbindelse med din betaling fremgår. Kvitteringen bliver også sendt til din e-mail adresse.

Afbestilling

Hvis I ønsker at afbestille bookingen, skal I være opmærksom på følgende betingelser:

Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst: I kan annullere jeres ophold uden omkostninger.

Ved afbestilling mellem 29 og 15 dage før ankomst: 50 % af opholdets pris skal indbetales. Såfremt I allerede har indbetalt jeres ophold helt eller delvist, vil det indbetalte beløb blive tilbagebetalt med et fradrag på 50 % af opholdets pris.

Ved afbestilling senere end 15 dage før ankomst: Hele opholdets pris skal indbetales.

Ved afrejse

På Pyttegården følger vi skandinavisk kutyme ved leje af ferieboliger:

Lejlighederne er rengjorte før jeres ankomst og gøres rent efter jeres afrejse. Men det er kutyme, at gæsterne selv tager sig af husholdning og rengøring under opholdet.

Service osv. skal vaskes op og sættes på plads. Møbler, dyner og puder skal sættes tilbage.

Lejet sengelinned skal tages af sengene inden afrejse.

Som gæster er I ansvarlige for alt, hvad der forefindes i ferielejligheden under jeres ophold. Eventuelle skader eller manglende udstyr skal I hurtigst muligt underrette os om, så reparationer eller erstatning af udstyr kan ske hurtigst muligt.

Registrering og anvendelse af oplysninger

Dine kontaktoplysninger er fortrolige og videregives ikke til andre. Vi må dog gerne benytte dine kontaktoplysninger til markedsføring af relevante tilbud og ydelser via e-mail og sms. Du har til enhver tid mulighed for at fravælge at modtage informationer fra os. Det kan ske via mail til gudhjem@pyttegaarden.dk.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres, før de sendes over Internettet.

Forbehold

Vi gør, hvad vi kan for at give jer en god ferieoplevelse. Der kan dog være hændelser, som vi ikke har indflydelse på og i disse tilfælde er vi fritaget for ansvar og der kan ikke gøres erstatningskrav gældende mod os. Det gælder f.eks. force majeure, strejker, forsinkelser, epidemiske sygdomstilfælde el. lign.

Om Pyttegården

Pyttegården byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidens komfort. Pytte” er høne på bornholmsk og der blev opdrættet kyllinger på gården, inden den blev bygget om til feriecenter.

Mere info

Tjek priser

Vi ser meget frem til at byde dig velkommen hele året rundt. Se vores priser og tilbud i og udenfor sæsonen. Vores sommersæson er velegnet til familier, mens vores vintersæson er skræddersyet til vores hyppige lystfiskergæster.

Tjek priser

Standardbetingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betalingsmetoder, afbestillingsregler og -gebyr, afbestillingsforsikring og andre vigtige oplysninger om dit ophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193