Lejlighedsoversigt

Velkommen til Pyttegården ferielejligheder

Bo naturskønt på Bornholm! Pyttegården ligger 4 km fra Gudhjem og 300m fra kysten med en flot udsigt til Østersøen og Christiansø.
Vi har 10 rummelige veludstyrede ferielejligheder på en 17.000 m2 stor grund med græsplæner, haver og legeplads omgivet af marker og en ådal.
Tulipaner, påskeliljer, morgenfrue, roser og mange andre planter sørger for at vi har farve i haven hele året rundt.
Lejlighederne varierer fra 42 m2 med et enkelt soveværelse til 94 m2 med 3 soveværelser, velegnet for 2 til 6 personer. Hver lejlighed har egen terrasse, balkon eller have med havemøbler og havudsigt. Alle lejligheder er røgfri.

 

Vi har 10 ferielejligheder på en 17.000 m2 stor grund med græsplæner, haver og legeplads omgivet af marker og en ådal. Lejlighederne varierer fra 42 til 94 m2, velegnet for 2 til 6 personer. Hver lejlighed har egen terrasse, balkon eller have med havemøbler og havudsigt. Alle lejligheder er røgfri. 

Hvad kan man forvente på Pyttegården

Anbefalinger:
Vi har lister med vores anbefalinger til spisesteder og besøgssteder, som vi selv godt kan lide.

Baby:
Barneseng og barnestol er tilgængelig. Dune, pude, liggeunderlag og sengelinned kan bestilles.

Bøger og læsestof:
Hver lejlighed har et mindre antal bøger til voksne og børn på bade dansk og engelsk. Andre bøger er også tilgængelige.

Cykler:
“Gudhjem Feriepark” i udkanten af Gudhjem har et stort sortiment af cykler til udlejning.

“Nordbornholms Cykelforretning” udlejer og leverer cyklerne direkte til jeres lejlighed. (See website www.nbhc.dk)

Ekstra i jeres lejlighed:
Lejlighederne leveres med et startsæt bestående af viskestykke, klude, 1 toiletrulle, 1 køkkenrulle, 1 håndsæbe, opvaskemiddel/opvasketabletter og affaldsposer.

Grill:
En gas grill er tilgængelig i et siddeområde ved legepladsen.

Traditionel kulgrill kan anvendes i lejlighedens terrasseområde og findes ved siden af servicerummet, hvor der også er grilludstyr.

Husregler
Der er en kopi af husreglerne i lejligheden og de kan også læses her.

Inventar:
En inventarliste for hvert lejlighedstype er tilgængelig på de enkelte lejlighedssider.

Kæledyr:
Kæledyr er velkomne på Pyttegården I udvalgte lejligheder og højst 2 pr. lejlighed. Hunde skal holdes i snor, og må kun luftes udenfor Pyttegårdens område. Hundeejere skal selv medbringe mad- og vandskåle og tæpper. Tæpper til at dække møblerne kan lånes. Det koster ekstra at medbringe kæledyr.

Legepladsen:
Legepladsen er udstyret med en stor trampolin, basketballområde (boldene hænger ved siden af servicerummet) gynger, en lille sandkasse, rutsjebane, slide, vippe og et fodboldområde med to mål.

Oplysninger om Bornholm:
Vi har et udvalg af bøger, brochurer og kort om Bornholm, som kan lånes i receptionen.

Sengelinned og håndklæder:
Friskvasket sengelinned og håndklæder kan man leje i sæt. Se priserne på prislisten.

Udstyr:
Alle lejlighederne har fladskærms TV og radio/CD afspiller. Køkkenet er fuldtudstyret og har gaskomfur, elektrisk ovn, kaffemaskine, elkedel, køleskab, kogegrej og komplet service. I type B, C og D er der opvaskemaskine og i type C brændeovn. Badeværelserne er med wc, brus og håndvask.

Vask og tørring af tøj:
Vi har et servicerum med vaskemaskine, tørretumbler og tørreskab. Der er også fryser, støvsuger, strygejern, liggestole og grill til fri afbenyttelse.

Om Pyttegården

Pyttegården byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidens komfort. Pytte” er høne på bornholmsk og der blev opdrættet kyllinger på gården, inden den blev bygget om til feriecenter.

Mere info

Tjek priser

Vi ser meget frem til at byde dig velkommen hele året rundt. Se vores priser og tilbud i og udenfor sæsonen. Vores sommersæson er velegnet til familier, mens vores vintersæson er skræddersyet til vores hyppige lystfiskergæster.

Tjek priser

Standardbetingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betalingsmetoder, afbestillingsregler og -gebyr, afbestillingsforsikring og andre vigtige oplysninger om dit ophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193